Cristi Borcea l-a atacat dur pe George Copos, dupa ce patronul din Giulesti a spus ca si-ar dori ca Ministerul Transporturilor sa se implice in modernizarea stadionului, asa cum face Ministerul de Interne cu arena din Stefan cel Mare. Oficialul il sfatuieste pe rapidist sa termine cu milogeala. Acesta este mesajul pe care actionarul dinamovist i-l transmite vehement fostului vicepremier.

Zilele trecute, George Copos s-a declarat nemultumit de faptul ca Ministerul Transporturilor nu ii concesioneaza arena din Giulesti pentru a realiza mai repede lucrarile de modernizare. Patronul giulestean a mers mai departe si i-a dat ca exemplu ministrului Radu Berceanu pe rivalii din Stefan cel Mare: "Domnul Berceanu ar trebui sa invete de la colegul sau de partid, Vasile Blaga. Dinsul se implica la arena celor de la Dinamo si le acorda fonduri".

Acest lucru l-a infuriat pe Cristi Borcea, oficialul ciinilor atacindu-l, ieri, in termeni duri pe George Copos. "Cum isi permite sa vorbeasca tocmai el? Noi platim chirie un sac de bani, pentru ca jucam acolo, iar, din cite stiu eu, Copos nu plateste nici un leu. E singurul patron de club care nu scoate bani din buzunar pentru ca foloseste stadionul", a acuzat directorul executiv.

Mai mult, actionarul dinamovist l-a sfatuit pe finantatorul Rapidului sa taca din gura si sa nu se mai milogeasca: "Sa taca din gura si sa termine cu milogelile lui, pentru ca ne-am saturat sa-l vedem cum se plinge. Nici nu are de ce sa faca atita tam-tam, din moment ce Ministerul Transporturilor s-a implicat si in construirea peluzei, si la tribuna a doua. Sa se duca la cersit", a incheiat, pe acelasi ton, oficialul celor din Stefan cel Mare.

GEORGE COPOS (finantator Rapid):" Dinamo plateste doua milioane de dolari chirie la stadion? Cred ca Borcea a incurcat valuta si e vorba de lei vechi. Si noi platim la Ministerul Transporturilor pentru baza sportiva."

52 de miliarde la stadion
Secretarul general al Ministerului Administratiei si Internelor, chestorul Nicolae Berechet, a afirmat ca institutia pe care o reprezinta va aloca 52 de miliarde de lei vechi pentru a fi investiti in Parcul Sportiv Dinamo. Aceasta suma reprezinta banii care se dau anual de la bugetul ministerului pentru transformarea stadionului, bani de care Marcel Popescu, presedintele CS Dinamo, se plingea ca, aproape in fiecare an, nu vin niciodata toti.

Portughezii sint surprinsi
Stagiul de pregatire al ciinilor este urmarit nu numai de spionii Benficai, ci si de presa portugheza. Numai ca rezultatele de pina acum i-au pus pe ginduri pe jurnalistii. "Ciudat, romani au pierdut din nou. asta chiar e Dinamo, sau echipa satelit?", au scris lusitanii.

VASILE TURCU:" Nu ma intereseaza amicalele, pentru ca nu sint relevante. Mai important e ca Mircea Sandu a reusit sa intre in board-ul UEFA."

FLORIAN WALTER:" Rezultatele nu sint deloc importante acum. Conteaza ca echipa sa atinga virful la meciul cu Benfica. Acolo ne intereseaza, nu in amicale. Nu sint ingrijorat."

DRAGOS SAVULESCU:" Mie mi-a placut cum s-a miscat echipa cu Lokomotiv. S-o tinem cit mai prost in amicale si sa trecem de Benfica!"

Pleaca in Portugalia
Cristi Borcea a spus, ieri, ca la inceputul saptaminii viitoare se va deplasa in cantonamentul echipei din Portugalia: "Nu sint ingrijorat pentru rezultatele din meciurile amicale, desi nu imi place sa pierd. Luni o sa merg in cantonament si o sa discut cu jucatorii. Nu cred ca despartirea de Ganea a contat, pentru ca, daca ne gindim, el nu a marcat nici un gol in cupele europene".

Nu sint ingrijorati!
Ciinii au bifat, joi seara, in infringerea cu Academica Coimbra, al treilea meci in care nu au reusit sa marcheze. Mai mult, nici jocul nu a fost unul prea convingator. Cu toate acestea, Mircea Rednic nu e deloc ingrijorat vizavi de felul in care formatia sa evolueaza. "Am inceput doar de doua saptamini pregatirea si facem doua antrenamente pe zi. Echipa nu a ajuns inca la un nivel bun de pregatire. Testez in continuare mai multe sisteme, incerc jucatorii pe posturi diferite", a explicat tehnicianul.

Puriul promite ca, pina la meciul cu Benfica, toate problemele se vor rezolva: "Veti vedea un cu totul alt Dinamo in saisprezecimile UEFA". Tot joi, Rednic a decis sa renunte la achizitionarea lui Vladimir But. "Trebuia sa am rabdare cam vreo luna doar sa se puna la punct cu pregatirea fizica si n-aveam cum sa fac asta", a spus antrenorul.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.