Presedintele FRF a fost ales in guvernul UEFA de 32 din cele 52 de federatii europene.

Mircea Sandu este, de ieri, membru cu drepturi depline in Comitetul Executiv al UEFA, probabil cea mai importanta realizare profesionala a sa. Nasu’ a avut putine emotii la numaratoarea voturilor, presedintele Federatiei Romane de Fotbal obtinind 32 din cele 52 de voturi exprimate de membrii afiliati.

"Ma asteptam la 30 de voturi", a declarat Mircea Sandu pentru "Cotidianul", imediat dupa aflarea rezultatului. "Ma bucur pentru Michel, dar trebuie sa apreciem si ceea ce a facut Johansson. Sper sa pot sprijini si mai mult fotbalul romanesc la nivel european", a continuat Mircea Sandu. Presedintele FRF a intrat in CEx al UEFA alaturi de Angel Maria Villar (Spania), Senes Erzik (Turcia), Joseph Mifsud (Malta), Gilberto Madail (Portugalia) si Grigori Surkis (Ucraina). Spaniolul si turcul au fost realesi pentru un nou mandat, restul fiind "new entry" in Comitetul Executiv al UEFA.

Platini, ales la Bucuresti

"Mircea Sandu a jucat formidabil. A adus toti presedintii din Europa de Est, le-a dat azimutul, pe Platini, si dovada ca a iesit presedinte. Platini va fi linga Sandu pentru ca stie ca el a facut lobby la Bucuresti pentru alegerea sa. Stiam de la intrunirea presedintilor din Est de la Intercontinental ca va iesi Platini presedinte", a dezvaluit imediat dupa vot Mitica Dragomir. "Mircea Sandu este acum un om important intr-o functie importanta", a declarat si Gica Hagi, pina si Gigi Becali uitind de conflictele cu presedintele FRF, pe care l-a felicitat telefonic.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.