Oficialii "galacticilor" sunt pregatiti sa il aduca pe internationalul portughez al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, pe "Santiago Bernabeu" si sunt pregatiti sa ofere fabuloasa suma de 50 milioane de euro. Cu toate acestea, oficialii liderului la zi din campionatul Angliei nu sunt dispusi sa renunte la atacantul lor, acestia dublandu-i in urma cu cateva zile salariul.

Presa spaniola este de parere ca Ramon Calderon doreste sa acopere intr-un fel sau altul "gaura" lasata in imaginea clubului de plecarea vedetei engleze David Beckham.

in cazul in care se va concretiza, acest transfer ar fi al treilea in ceea ce priveste cele mai scumpe tranzactii ale gruparii madrilene, dupa cele ale lui Zidane (72 milioane de euro) si Figo (55 milioane de euro).

in cazul in care transferul lui Ronaldo de la Manchester la Real Madrid va fi concretizat, "galacticii" au declarat pentru site-ul oficial al gruparii spaniole ca il vor primi cu multa caldura pe atacantul portughez. Olandezul Ruud van Nisterlooy, jucator care il cunoaste pe Cristiano Ronaldo de pe vremea cand evolua la Manchester, a declarat ca lusitanul este un jucator foarte bun si capabil sa inscrie multe goluri. "Este un jucator fantastic. Acest sezon este cel mai bun al sau de cand a ajuns la Manchester, deoarece a jucat extraordinar si a marcat de nenumarate ori. in ciuda varstei sale (n.r., 21 de ani), are o experienta foarte mare dupa ce a participat la Campionatul Mondial si la Campionatul European", a declarat atacantul olandez


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.