Federatia lui Sandu a anuntat CNCD ca nu i-a exclus din corpul observatorilor pe cei care au rude ca arbitri, dar decizia C. Ex. in aceastaprivinta apare pe site-ul sau oficial
Ion Craciunescu, fostul sef la Comisiei Centrale a Arbitrilor, a trimis acum o luna un memoriu pe adresa Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, prin care reclama faptul ca, alaturi de altii, a fost indepartat din corpul de observatori pe motiv ca fiul sau, Teodor, este arbitru. CNCD a cerut lamuriri de la FRF, for care a negat acuzele, chiar daca pe site-ul sau oficial a fost publicata tocmai decizia contestata de Craciunescu.

FRF a trimis pe 17 ianuarie 2007, catre CNCD, un raspuns referitor la acuzatiile lui Craciunescu, in care precizeaza ca nu a interzis niciodata ocuparea functiei de observator pe motivele invocate. "FRF nu a interzis prin nici o hotarare a organelor sale de conducere, in speta Comitetul Executiv, ocuparea functiei de observator de arbitri de fotbal catre persoanele care au rude de gradul I, II, III sau IV ca arbitri de fotbal. Avand in vedere dispozitiile art. 1069 din Codul Civil, solicitam ca Ion Craciunescu sa prezinte dovezile referitoare la o astfel de decizie a FRF", se spune in raspunsul federatiei catre CNCD.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.