Dinamo ar fi putut ajunge direct in "optimi". Forul european a decis ca echipa engleza Tottenham sa acceada in optimile de finala ale Cupei UEFA. Initial, britanicii trebuiau sa joace impotriva olandezilor de la Feyenoord, care au fost exclusi din cauza incidentelor produse de fani.

UEFA a avut de ales intre reprimirea in competitie a formatiei poloneze Wisla Cracovia, clasata pe locul 4 in grupa lui Feyenoord, si a oferi tur liber celor de la Tottenham. Forul european s-a conformat paragrafului 32.01 din regulamentul Cupei UEFA.

SANSA. Analizand situatia, oficialii de la Nyon au decis ca echipa engleza sa se califice in faza urmatoare fara a mai fi nevoita sa dispute cele doua partide din "16-imi". Interesant este ca in locul celor de la Tottenham se putea afla Dinamo, in cazul in care trupa lui Mircea Rednic ar fi invins la Londra, in ultima etapa a grupelor Cupei UEFA. Infranti cu 3-1 de Tottenham, "cainii" au ratat ipotetica sansa de a castiga grupa si de a fi nimerit cu Feyenoord. In aceste conditii, Tottenham va intalni in optimi, la 8 si la 15 martie, pe invingatoarea dublei manse dintre italienii de la Parma si portughezii de la Sporting Braga.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.