Aflat in Brazilia pentru a urmari mai multi jucatori, managerul general al Stelei Mihai Stoica a oferit pe site-ul oficial al gruparii din Ghencea mai multe raspunsuri la unele din intrebarile ridicate de presa in legatura cu unele probleme existente la nivelul lotului campioanei Romaniei.

Astfel, oficialul stelist si-a manifestat dezacordul cu patronul ros-albastrilor in ceea ce priveste accidentarea lui Nicolae Dica, declarand ca Steaua a suferit o mare pierdere prin absenta acestuia. Totusi, managerul general si-a exprimat satisfactia ca vor reveni in echipa Mirel Radoi, Victoras Iacob si Marius Croitoru, acesta din urma fiind caracterizat drept "un fotbalist cu certe calitati". Interesant este ca Stoica a recunoscut, in premiera, faptul ca transferul lui Carlos Fernandes a fost un esec, adaugand insa faptul ca portughezul a avut si prestatii laudabile. Managerul general al Stelei a precizat ca "este aproape imposibil" ca ros-albastrii sa mai transfere vreun jucator care sa fie folosit in Cupa UEFA din acest sezon, lasand totusi sa se inteleaga faptul ca formatia din Ghencea va mai aduce jucatori pana la inceperea campionatului.

Cel putin stranie este decizia lui Mihai Stoica de a pastra o tacere mormantala referitor la multiplele accidentari care continua sa decimeze lotul echipei, presa speculand intens pe marginea vinovatiei pe care ar avea-o staff-ul medical si cel tehnic al Stelei.

Chiar daca managerul general a negat existenta tensiunilor in lotul campioanei, acesta nu a oferit nicio explicatie pentru numarul mare de accidentati, pentru comparatiile tot mai dese care se fac cu numarul de jucatori indisponibili de la Poli Timisoara atunci cand banatenii erau antrenati tot de Oli si pregatiti de Hippoliti, cu faptul ca numarul de jucatori indisponibili din mandatele lui Piturca, Zenga sau Protasov era indiscutabil mai mic decat acum, desi evidenta ca numarul de jocuri disputate de Steaua in 2006 este mult mai mic decat in alti ani nu poate fi pusa in discutie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.