Fostul international a urmarit impreuna cu Adrian Mititelu casete de pe vremea cind evolua pentru Universitatea si spune ca echipa actuala are un viitor de aur.

Te-ai intors de tot la Craiova?

Nu. Am venit sa-mi vad prietenii si rudele. Am vazut magazinul de prezentare al echipei, e frumos si imi pare bine ca, in sfarsit, suporterii au de unde sa-si procure tricouri ale Universitatii si mai ales ale jucatorilor, pentru ca ei sunt protagonistii adevarati.

Nu mai e papusa pe care o primeai de la suporteri...

S-a pierdut obisnuinta cu papusoiul, era un gest frumos din partea galeriei si sper sa revina pentru ca se facea o conexiune foarte mare intre public si echipa.

Cum ti se pare Universitatea de astazi?

Au inceput mai greu, dar odata cu venirea lui Stefan Stoica lucrurile s-au limpezit, echipa joaca destul de bine, numai ca eu cred ca Universitatea nu poate sa stea la mijlocul clasamentului. Eu am facut mereu o comparatie intre Universitatea si Barcelona pentru ca s-a luptat mereu cu puterea si este echipa din provincie cea mai iubita. Cred ca Universitatea ar trebui sa lupte pentru titlu, pentru Cupa UEFA.

In vara te astepta toata suflarea olteana sa imbraci tricoul Universitatii...

Nu am revenit pentru ca am crezut ca nu este nevoie de mine, am o varsta inaintata...Tin sa le multumesc in primul rand lui Adi (n.r. Adrian Mititelu) si suporterilor pentru ca au fost alaturi de mine si m-au dorit pana in ultima clipa, dar am decis ca este timpul sa las fotbalul. Universitatea va fi urmatoarea echipa din provincie care se va bate pentru titlu, pentru ca am fost si vom ramane cea mai buna echipa din provincie.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.