SC FC Rapid SA a solicitat ieri, in scris, Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului concesionarea Stadionului "Giulesti-Valentin Stanescu" pe o perioada de 49 de ani, a anuntat pe blogul sau principalul actionar al clubului, George Copos. In luna iunie a anului trecut, Comisia de Licentiere a FRF a decis reducerea capacitatii stadionului din Giulesti de la 19.100 la 10.649 de locuri, prin inchiderea tribunei I (exceptand tribuna 0) si a peluzei I, unde exista riscul prabusirii din cauza intarzierilor la lucrarile de consolidare.

Copos a incercat in zadar sa obtina finantare de la MTCT pentru modernizarea arenei, fiind refuzat in mai multe randuri de ministrul Radu Berceanu. "Copos trebuie sa inteleaga ca asa cum ministerul nu primeste bani din reclamele de la stadion sau din incasarile din bilete, nici FC Rapid SA nu poate primi bani de la buget", a spus Berceanu, care a mai dat de inteles ca este deranjat de insistenta lui Copos pe acest subiect.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.