Cel mai spectaculos sfert de finala al Openului Australian se anunta intre Kim Clijsters si Martina Hingis, ambele aflate in mare forma in acest debut de sezon

Kim Clijsters a trecut de Daniela Hantuchova cu scorul 6-1, 7-5 si s-a calificat in sferurile Openului Australian, unde o va intilni pe Martina Hingis, ajunsa pentru a noua oara in aceasta faza a competitiei. Jucatoarea din Elvetia a invins-o in optimi pe chinezoaica Na Li - scor 4-6, 6-3, 6-0.

Anna Chakvetadze s-a impus clar in fata jucatoarei Patty Schnyder, revenind de la 1-4 in primul set si cistigind cu 6-4, 6-1.

La masculin, Fernando Gonzales s-a calificat in sferturile de finala ale turneului, dupa ce a dispus de favoritul numarul 5, James Blake, in trei seturi, scor 7-5, 6-4, 7-6.

Germanul Tommy Haas a trecut in optimi de David Nalbandian cistigind 3 seturi consecutve, dupa ce-I pierduse pe primul. Scorul final al intilnirii a fost 4-6, 6-3, 6-2, 6-3.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.