Fara Adrian Mutu, suspendat, Fiorentina nu a putut tine piept liderului Inter, fiind invinsa cu 3-1 pe Giuseppe Meazza. Echipa lui Roberto Mancini a obtinut al 13-lea succes consecutiv in Serie A. Adriano a marcat in ultimele trei partide de campionat.

Roberto Mancini nu credea ca Fiorentina, vaduvita de prezenta lui Mutu, va fi victima sigura in fata lui Inter. "Mutu e important, dar nu e singurul jucator periculos al lui Prandelli", declara antrenorul liderului inaintea partidei. Cel care a tinut sa-i confirme temerile a fost Luca Toni, golgeterul sezonului trecut. Atacantul viola a deschis scorul dupa numai cinci minute de joc, profitind de o greseala a defensivei nerrazzurilor.

Inter nu a acuzat socul si s-a napustit spre poarta lui Frey. Reduta oaspetilor nu a rezistat mult, Stankovici egalind in minutul 19. Nu a mai trecut mult si Adriano si-a adus echipa in avantaj (24). Golul brazilianului, care a renascut in aceasta iarna, a rezolvat devreme si definitiv problema invingatoarei. Repriza a doua a consemnat doar reusita suedezului Ibrahimovici (71) si eforturile fara rezultat ale colegilor lui Mutu, care nu au reusit sa puna piedica unui Inter in mare forma in acest sezon.

Nerrazzurrii au cedat ultimele puncte in Serie A in urma cu exact trei luni: pe 22 octombrie anul trecut, Udinese reusea un 0-0 pe teren propriu cu liderul campionatului.

Cristi Chivu, egal la Livorno
Capitanul tricolorilor a fost folosit in linia de mijloc de antrenorul Romei, Luciano Spalletti, in remiza (1-1) de pe terenul lui Livorno. Gazdele au deschis scorul din penalty (22), dupa un fault in careu facut de Ferrari, iar giallorossi au egalat prin Totti (74). Capitanul Romei a fost eliminat in prelungiri din cauza unui duel neregulamentar.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.