Cristi Borcea a declarat ca nu este satisfacut de conditiile turneului de pregatire din Portugalia, din cauza distantelor mari pe care trebuie sa le parcurga echipa pentru a disputa meciurile amicale.

"Sunt nemultumit pentru ca nu a fost ales momentul cel mai potrivit. Din cite am inteles eu, Rednic ceruse sa nu ne deplasam la mai mult de 50 de kilometri de baza de cantonament. Era normal ca fotbalistii sa se acomodeze cu clima din Portugalia, dar mi-ar fi placut sa nu jucam niciun meci la o distanta mai mare de 50 de kilometri de baza de cantonament", a declarat Borcea.

Echipa Dinamo Bucuresti a pierdut, cu scorul de 0-1, primul meci amical disputat, duminica, in cadrul turneului de pregatire din Portugalia, in compania formatiei Vitoria Guimaraes.

Intrebat daca fotbalistul rus Vladimir But, cistigator al Ligii Campionilor in 1997, cu Borussia Dortmund, care se pregateste alaturi de "ciini" in cantonamentul de la Rio Maior, va semna un contract cu Dinamo, Borcea a afirmat ca o decizie in acest sens va fi luata numai de antrenorul Mircea Rednic.

In cadrul stagiului de pregatire de la Rio Maior, Dinamo va mai sustine alte meciuri amicale, cu Lokomotiv Moscova (23 ianuarie, Rio Maior), Academica Coimbra (25 ianuarie, Coimbra), Uniao Leiria (30 ianuarie, Leiria) si Rio Maior (1 februarie, Rio Maior).


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.