"Sunt nemultumit pentru ca nu a fost ales momentul cel mai potrivit. Din cite am inteles eu, Rednic ceruse sa nu ne deplasam la mai mult de 50 de kilometri de baza de cantonament. Era normal ca fotbalistii sa se acomodeze cu clima din Portugalia, dar mi-ar fi placut sa nu jucam niciun meci la o distanta mai mare de 50 de kilometri de baza de cantonament", a declarat Borcea.

Echipa Dinamo Bucuresti a pierdut, cu scorul de 0-1, primul meci amical disputat, duminica, in cadrul turneului de pregatire din Portugalia, in compania formatiei Vitoria Guimaraes.

Intrebat daca fotbalistul rus Vladimir But, cistigator al Ligii Campionilor in 1997, cu Borussia Dortmund, care se pregateste alaturi de "ciini" in cantonamentul de la Rio Maior, va semna un contract cu Dinamo, Borcea a afirmat ca o decizie in acest sens va fi luata numai de antrenorul Mircea Rednic.

In cadrul stagiului de pregatire de la Rio Maior, Dinamo va mai sustine alte meciuri amicale, cu Lokomotiv Moscova (23 ianuarie, Rio Maior), Academica Coimbra (25 ianuarie, Coimbra), Uniao Leiria (30 ianuarie, Leiria) si Rio Maior (1 februarie, Rio Maior).