Mircea Sandu e convins ca lucrarile la stadionul National vor incepe cel mai tirziu in aprilie.

Problemele organizatorice pe care Dinamo le are in perspectiva calificarii in grupele Champions League par departe de rezolvare. Lipsa unui stadion la standardele UEFA a adus in discutie varianta ca liderul sa joace pe National meciurile de acasa din grupele Ligii Campionilor, iar lucrurile pareau ca si rezolvate. Viceprimarul Capitalei, Razvan Murgeanu, a declarat ca lucrarile de refacere la cel mai mare stadion al tarii nu vor incepe decit, cel mai devreme, in august, varianta excelenta pentru Dinamo. Pina atunci, "ciinii" ar fi putut folosi fostul "23 August", iar lucrarile de modernizare de la propria arena ar fi ajuns la un stadiu care sa determine comisiile de inspectie UEFA sa permita disputarea de meciuri de Champions League in Stefan cel Mare.

Videanu dezamageste dinamovistii

Recunoscut ca un fan al alb-rosiilor, Adriean Videanu pare decis sa grabeasca lucrarile de refacere a stadionului National. Intr-o discutie avuta la sfirsitul saptaminii cu presedintele FRF, primarul Capitalei a marturisit ca termenul de acordare a licitatiei pentru lucrarile de la stadion este aproape de limita.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.