Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a declarat aseara, la intoarcerea echipei din stagiul de pregatire din Italia, ca este posibil ca formatia ros-albastra sa-l inlocuiasca pe Dica cu un fotbalist nou, dupa ce decarul Stelei s-a accidentat.

"Dica mi-a spus ca vrea sa revina cit mai repede, dar noi nu avem de unde sa stim cit va sta pe tusa. Vom incerca sa gasim solutii si fara Dica, dar orice jucator este important la Steaua. Daca Dica se transfera, trebuia sa facem fata si sa jucam. Poate e o varianta si aducerea unui jucator care sa-l inlocuiasca", a precizat Olaroiu, referitor la golgheterul Stelei.

Decarul echipei campioane a ramas in Italia, iar miine va face o artroscopie, care va arata cu aproximatie care va fi perioada in care Dica va fi indisponibil.

Olaroiu s-a declarat multumit de stagiul de pregatire pe care l-a efectuat Steaua in Italia, la Coverciano, mentionind faptul ca jucatorii au fost motivati si dispusi la efort. "Cu toate acestea, accidentarile cu care ne-am confruntat in ultimul timp nu pot fi prevazute de nimeni", a explicat antrenorul.

Despre portarul brazilian Andrey, care s-a accidentat la primul antrenament, Olaroiu a afirmat ca este greu sa vorbeasca despre el pentru ca s-a pregatit doar citeva minute alaturi de restul lotului. Despre un alt nou jucator al Stelei, Marius Croitoru, care a marcat un gol in victoria cu 2-0 in fata lui FC Sion, Olaroiu a afirmat ca fotbalistul s-a pregatit bine, s-a integrat in echipa, dar mai are mult de lucru, pentru ca la Steaua nu este de ajuns sa marchezi o data pentru a convinge.

Urmatorul stagiu de pregatire al Stelei se va desfasura intre 23 ianuarie si 6 februarie, in Cipru.