Pugilistul rus Nikolai Valuev si-a pastrat titlul mondial la categoria grea, versiunea WBA, dupa ce a cistigat, simbata, lupta impotriva americanului Jameel McCline, care a abandonat la finalul celei de-a treia runde, din cauza unei accidentari. Lupta dintre Valuev si McCline a avut loc in Sala Saint-Jacques, din Basel, in fata a 9.000 de spectatori, care au primit cu nemultumire decizia de a-l declara pe Valuev cistigator, deoarece se asteptau la meci nedecis.
Victoria de simbata este a 46-a pentru Nikolai Valuev, supranumit "Bestia din Est", care se afla, astfel, la numai trei meciuri distanta de egalarea recordului de 49 de victorii in tot atitea meciuri, stabilit de Rocky Marciano. Din palmaresul lui Valuev face parte si un meci incheiat fara decizie. In momentul incheierii celei de-a treia runde, in care a dominat lupta, McCline s-a accidentat la genunchi si nu a mai putut continua lupta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.