Patronul Stelei, Gigi Becali, spune ca nu mai vrea niciun fotbalist strain la echipa si ca nu-l intereseaza sa-i gaseasca inlocuitor accidentatului Nicolae Dica.

"Principalul" Cosmin Olaroiu il contrazice pe boss, si vorbeste despre necesitatea transferarii unui atacant de valoare. Toate acestea, cu mai putin de o luna inaintea partidei tur cu FC Sevilla, din Cupa UEFA, si in plina perioada de pregatire a echipei.

"Olaroiu sa-l foloseasca pe Croitoru, ca d`asta l-am cumparat!", a tunat, simbata, Gigi Becali. Ordinul patronului i-a intrat pe-o ureche si i-a iesit pe alta antrenorului, a carui replica a venit prompt: "Marius Croitoru a dat un gol intr-un meci amical, insa nu este suficient pregatit sa devina titular la Steaua. Mai are mult de munca pina sa ma convinga. Sper, totusi, sa achizitionam un jucator care sa suplineasca absenta lui Dica".

Din cite se pare, punga "razboinicului" nu prea mai contine mare lucru. Dovada sta si mesajul transmis de Becali managerului MM Stoica: "Lasa plimbarile prin Brazilia si vino in Romania, nu ma mai intereseaza fotbalistii".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.