"Cainii" lui Mircea Rednic s-au prezentat vineri dimineata la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS), unde au efectuat vizita medicala. Primii jucatori sositi la cabinetul din Complexul "Lia Manoliu" au fost atacantii Claudiu Niculescu si Ionel Danciulescu, mijlocasul Silviu Balace, fundasul Sergiu Homei si portarul Bogdan Lobont. Ultimii care au ajuns la INMS au fost Cosmin Moti, Cristi Pulhac si Ze Kalanga.

Mijlocasul Catalin Munteanu a recunoscut ca a avut 1-2 kilograme in plus, iar testele medicale sunt mai grele decat cele de pe teren. "E mai greu la medic decat pe teren. Dupa atatea sarbatori si mese de Craciun si Revelion e normal sa avem un kilogram doua in plus, dar le vom da jos acum, in Portugalia", a precizat Munteanu.

In ceea ce priveste stagiul de pregatire pe care Dinamo il va efectua in perioada 20 ianuarie-3 februarie, mijlocasul a declarat ca va fi benefic pentru echipa sa. "Turneul va fi benefic, ne vom acomoda cu fusul orar, cu clima, vom juca si cu echipe din campionatul portughez, care au acelasi stil ca Benfica. Ne vom concentra asupra acestui meci, nea Mircea ne va explica totul despre ei, pentru a reusi sa-i cunoastem cat mai bine", a precizat Catalin Munteanu.

De asemenea, atacantul Ionel Danciulescu este de aceeasi parere cu colegul sau, precizand ca lusitanii vor avea avantajul ca se afla in plin campionat si traverseaza o perioada foarte buna. "Mergem in Portugalia sa ne antrenam cat mai bine, vom juca cu echipe cu acelasi stil de joc ca al Benficai. Vom avea timp sa urmarim casete, sa vorbim despre ei. Cred ca au un oarecare avantaj pentru ca sunt in plin campionat, sunt si in crestere evidenta de forma, dar sper ca si noi sa jucam asa cum am facut-o in tur", a declarat "Danciu".

Dinamovistii vor pleca astazi la ora 6.20 in Portugalia, unde vor disputa cinci meciuri amicale: in 21 ianuarie cu Vitoria Guimaraes (locul 7 in liga a II-a portugheza), pe 23 ianuarie cu Lokomotiv Moscova (locul 3 in prima liga din Rusia), in 25 ianuarie cu Academica Coimbra (locul 13 in prima liga portugheza), pe 30 ianuarie cu Uniao Leiria (locul 7, liga I portugheza) si pe 1 februarie cu Rio Maior (locul 9, liga a III-a portugheza).


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.