Brazilianul Ronaldinho, starul Barcelonei, ar putea parasi cat de curand echipa, jucatorul avand cel putin o oferta buna de luat in seama, Chelsea fiind dispusa sa plateasca pe el 75 de milioane de euro

Patronul Roman Abramovici este dispus sa cheltuiasca oricat pentru a avea o echipa de top, cu care sa porneasca intr-o noua lupta pentru castigarea Ligii Campionilor. Pentru a-l avea pe "Dintos" in primul 11 al formatiei pe care o patroneaza, Abramovici ar putea scoate din buzunar aproximativ 75 milioane de euro.

Surse din anturajul lui Ronaldinho, au declarat pentru "Daily Mirror" ca fotbalistul, pe langa faptul ca nu se simte motivat dupa patru ani petrecuti la acest club, mai are destule motive sa-si doreasca sa paraseasca Barcelona: "Ronnie nu mai este sprijinit de club. El stie ca forma sa de a juca nu este pe placul lui Cruyff, iar toata lumea stie ca atunci cand consilierul special al lui Joan Laporta vorbeste, presedintele si ceilalti directori asculta". De altfel, AC Milan, echipa patronata de Silvio Berlusconi ar vrea sa-l cumpere pe starul Barcelonei si in acest fel sa formeze un trio de invidiat: Ronaldinho, RijKaard si Belletti.

"Dintosul", un mare cuceritor

Ca si in fotbal, Ronaldinho este curtat si in viata de zi cu zi si primeste multe oferte de la femei, pe care ii este chiar imposibil sa le refuze. S-a intamplat ca, in urma cu cateva luni, atunci cand Ronaldinho a fost cu nationala in Suedia pentru un amical cu Ecuador, fotbalistul sa fie fermecat de o blonda. Surpriza, superba suedeza, Carolina Gynning, care este prezentatoare la un canal sportiv de acolo, i-a cerut un interviu, pe care cei doi l-au continuat si mai tarziu, dar nu in fata camerelor de filmat, ci in pat, acolo unde "Dintosul" si-a aratat adevarata valoare. Carolina, in varsta de 26 de ani, a pozat in "Playboy ", este top-model in tara sa de origine si se numara printre cele mai apreciate prezentatoare de acolo.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.