Ioan Andone si Vasile Turcu au ingropat securea razboiului si si-au dat mina, cu toate ca disensiunile intre cei doi pareau de neiertat. Ineditul eveniment a avut loc la ziua lui Cristi Borcea, desi, cu citeva ore inainte, la amicalul cu Dunarea Giurgiu, Ando si actionarul se ignorasera. Tehnicianul spusese in repetate rinduri ca nu mai vrea sa vorbeasca despre subiectul Turcu

Acum aproape o saptamina. Ioan Andone vine in tara dupa ce isi daduse demisia de la Omonia Nicosia. Presa il asteapta pe aeroport. Cineva deschide subiectul Vasile Turcu. "Nu exista loc de impacare. Eu nu am ce sa discut cu oamenii care ma lucreaza pe la spate", sint vorbele tehnicianului. Miercuri, 17 ianuarie. Ora 11:00. Stadionul Florea Dumitrache. Amical Dinamo-Dunarea Giurgiu. In tribuna oficiala improvizata iau loc mai multi oficiali ai ciinilor, impresari si apropiati ai clubului.

Ora 11:30. La teren ajunge si Ioan Andone. Vine in tribuna si trece din gradena in gradena, salutindu-se cu toti cei care asistau la meci. In coltul de sus al uneia dintre ele sta Vasile Turcu. Ando il vede si continua sa dea mina jovial cu toata lumea. Cind ajunge in dreptul actionarului, privirea ii face un viraj si se indreapta in partea opusa. Patronul de la Romconstruct se uita la meci si pare ca nici n-a bagat de seama gestul antrenorului. Dupa ceva timp, Ando pleaca. Ziaristii il intreaba de ce nu a dat mina si cu Turcu.

"Acest subiect e incheiat pentru mine. Nu ma mai intrebati despre Turcu!", e replica lui. Pleaca nervos. Miercuri 17 ianuarie. Seara. La ziua lui Cristi Borcea sint invitati atit Vasile Turcu, cit si Ioan Andone. Actionarul se indreapta spre antrenor. Toti ochii se intorc intr-acolo. Turcu ii intinde mina, iar Ando i-o stringe. Cei doi rid si stau de vorba aproape o jumatate de ora sub privirile putin surprinse ale invitatilor. O poveste cu happy-end.

ISTORIC. Povestea conflictului

Andone si Turcu s-au certat cind fostul antrenor al ciinilor a intrat in conflict si cu Giovani Becali. Cei doi s-au acuzat reciproc aproape in fiecare zi. De altfel, actionarul a fost unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Ando, contrele dintre ei continuind si dupa ce acesta din urma a ajuns la Omonia. Cea mai tare disputa s-a inregistrat la meciul de anul trecut, dintre Dinamo si SC Vaslui. La sfirsitul partidei, Turcu a declarat ca a fost sunat si amenintat de tehnician ca ii va trimite galeria acasa, daca il mai vorbeste de rau.

VASILE TURCU: " Daca ati auzit aceasta informatie, puteti sa o scrieti, pentru ca e adevarata. Eu nu port pica si nu imi place sa fiu certat cu nimeni."

IOAN ANDONE: " Da, este adevarat ca ne-am impacat la ziua lui Cristi Borcea. Domnul Turcu a venit la mine. Se stiu problemele care au fost intre noi. Ne-am dat mina si am vorbit."


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.