Adi Mutu a fost din nou in centrul atentiei la Florenta. Intr-un meci amical pe care Fiorentina l-a castigat cu scorul de 10-0, impotriva formatiei de amatori Olimpia Palazzolo, romanul a inscris 3 goluri de senzatie si a dat o pasa de gol de exceptie. La pauza meciului, fotbalistii echipei adverse s-au inghesuit pentru a se fotografia cu "Briliantul".

Antrenorul Fiorentinei, Cezare Prandelli, a folosit in amicalul cu amatorii de la Olimpia Palazzolo echipa de baza, care va evolua duminica in Serie A, cu Inter, Adi Mutu fiind suspendat pentru partida respectiva, din cauza cumulului de cartonase galbene. Cu toate ca a intrat la pauza, romanul a fost intr-una din zilele sale de gratie, reusind doua goluri de clasa mondiala, iar compararea lui cu Roberto Baggio, de catre fanii Fiorentinei devine realitate pe zi ce trece.

Lui Adrian Mutu nu i-au trebuit decat doua minute de la intrarea pe teren pentru a inscrie si i-a lasat cu gura cascata pe cei 500 de spectatori prezenti la partida. Apoi a mai marcat de doua ori si a reusit faza zilei, dupa ce a driblat doi fundasi si a pasat decisiv pentru un coechipier primind si aplauzele antrenorului Cezare Prandelli.

Fostul jucator al Fiorentinei si al lui Inter, Nicola Berti, a declarat ca echipa din Florenta ar fi avut sanse mari daca romanul s-ar fi aflat pe teren la meciul cu Internazionale, in deplasarea de la Milano. "Inter va avea un mare avantaj deoarece Mutu nu se va afla pe teren", a declarat fostul international al "scuadrei azzurra", Nicola Berti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.