Dupa ce a facut praf o avere de 300 de milioane de dolari, fostul campion mondial al greilor profesionisti era in stare de orice pentru a castiga un ban. Chiar si de a juca rolul unui adversar al lui Rocky Balboa in ultima serie, lansata de curand. Chiar daca nu cerea multi bani, "Iron Mike" a fost refuzat de interpretul rolului principal, Sylvester Stallone.

Ajuns acum la varsta de 60 de ani, acesta a marturisit cu umor pentru site-ul www.starpluse.com: "Initial, Mike a vrut sa joace unul dintre rolurile adversarilor mei din ring, dar de la inceput mi-am spus ca este o idee cat de poate de proasta. Stiu ca nu mai sunt in floarea varstei, dar parca sunt totusi prea tanar ca sa mor. Acest om este o fiara, are instinct de ucigas si nu vreau sa risc nimic. Asa ca i-am multumit frumos pentru initiativa, dar l-am refuzat. Nu aveam cum sa lupt cu el, nici macar in film".

Tyson nu s-a lasat insa cu una, cu doua. Stallone povesteste in continuare: "Mike a continuat sa dea telefoane pentru a primi un rol. Insista ca el trebuie sa se bata cu mine in film. M-am gandit ca poate isi doreste foarte mult sa joace si atunci i-am oferit un rol, dar printre figuranti. Dupa aceea a renuntat", si-a incheiat destainuirea actorul american.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.