Accidentat in minutul 31 al testului cu Siena Primavera (scor 3-1), stelistul Nicolae Dica risca sa rateze "dubla" cu FC Sevilla, din "16-imile" Cupei UEFA. Desi intr-o prima faza parea sa fie vorba doar de o entorsa la genunchiul drept, rezonata magnetica efectuata joi la Florenta a aratat ca atacantul formatiei din Ghencea a suferit o leziune partiala a ligamentului incrucisat anterior, ceea ce inseamna ca, daca si artroscopia (ca care va fi supus in urmatoarele zile) va confirma acelasi lucru, "Dicanio" va sta cel putin o luna de zile departe de gazon. "Sper ca Dica sa lipseasca de pe teren doar o saptamana. In caz contrar, voi fi nevoit sa schimb sa schimb tactica echipei", a spus antrenorul Cosmin Olaroiu.

Acum, ca nu-l mai avem alaturi de noi pe Dica, vom fi siliti sa schimbam tactica deoarece Steaua era dependenta de el si de realizarile sale", a completat si mijlocasul Sorin Paraschiv. "E grav! Dica va fi operat, astfel ca va rata dubla cu FC Sevilla", a confirmat temerile "ros-albastrilor" si medicul Poligora, in vreme ce patronul Gigi Becali, mai optimist din fire, crede ca sansele Stelei in confruntarea cu ibericii sunt aceleasi, indiferent daca joaca sau nu liderul echipei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.