Directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca mai sunt detalii de pus la punct in transferul lui Bogdan Lobont la Dinamo

"Lobont a cerut sa se intoarca la Dinamo din motive intemeiate, legate de fotbal si nu numai. Din punct de vedere sportiv, pentru el va fi important ca va putea juca intr-o cupa europeana, la o echipa importanta si istorica din Romania. Va putea in acelasi timp sa recastige locul in echipa nationala a Romaniei.

Poate ca nu este cea mai buna solutie pentru club, deoarece multi se bazau pe el, dar ar fi trebuit sa ramana in umbra lui Frey pentru inca trei ani si jumatate. Nu este inca oficializat transferul, exista un acord cu jucatorul care acum se afla in Romania pentru vizita medicala, au mai ramas cateva detalii de definitivat intre cluburi. Daca este oficial? Nu, momentan nu. Jucatorul a ajuns la un acord cu Dinamo", a declarat Corvino pentru site-ul oficial al gruparii italiene.

Impresarul fotbalistului, Victor Becali, a confirmat varianta oficialului de la Florenta, dar a adaugat ca micile detalii vor fi cu siguranta puse la punct. "Bogdan Lobont este suta la suta jucatorul lui Dinamo. Transferul este si nu este oficial. O astfel de tranzactie implica garantii bancare si alte formalitati care mai dureaza", a explicat Becali.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.