Cristian Chivu nu se regaseste. Pentru a doua oara consecutiv, el a fost cel mai slab jucator al formatiei sale de club, AS Roma. Numai ca, daca prima data "furase" victoria propriei echipe, de data aceasta, romanii au ajuns in semifinalele Cupei Italiei
Cristi a fost considerat de presa din Italia, cel mai slab jucator al partidei pe care AS Roma a terminat-o la egalitate, scor (2-2), miercuri cu AC Parma, in mansa secunda a sferturilor Cupei Italiei. Formatia sa a ajuns totusi in semifinale, gratie victoriei din meciul tur (2-0).

Dupa greselile pe care le-a facut in ultimul meci din campionat, cu Messina, scor 1-1, cand echipa sa, AS Roma, a fost egalata in ultimul minut dintr-un penalty provocat de roman, miercuri seara, in meciul din Cupa Italiei, contra Parmei, Chivu a recidivat. Internationalul roman a fost notat de presa din Peninsula cu nota 5.5. "O partida dezastruoasa facuta de fundasii centrali ai Romei, Chivu si Ferrari. Dupa prostiile facute la meciul cu Messina, erorile au continuat si in partida de Cupa, iar Roma ar fi putut pierde calificarea din cauza erorilor lor", a scris goal.com.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.