Ghinioanele sau diavolul, cum i-ar placea sa zica patronului Stelei daca ar fi vorba despre o alta echipa, par sa se tina scai de trupa din Ghencea. Dupa nenumaratele accidentari de anul trecut, nici acest sezon nu incepe deloc stralucit pentru ros-albastri. Dupa Andrey, decarul e al doilea stelist care va merge la investigatii anul acesta

La primul meci din turneul italian, disputat contra celor de la echipa de tineret a Sienei, un alt eveniment nefericit s-a petrecut in sinul echipei din Ghencea. In minutul 32, la un contact mai dur cu unul dintre fundasii echipei adverse, Nicolae Dica, golgeterul echipei din Liga Campionilor, a cazut ca secerat la pamint, el acuzind dureri mari in zona genunchiului drept.

Imediat, antrenorul Cosmin Olaroiu l-a inlocuit pe acesta cu Marius Croitoru, care a si debutat odata cu acest meci in tricoul ros-albastru. Dica a parasit terenul schiopatind, primind o punga de gheata pe care a tinut-o pe genunchiul lovit pina la finalul partidei. Astazi, decarul Stelei va face un control amanuntit la clina Isokinetic din Bologna, nefiind exclus ca el sa se opereze in cazul in care meniscul sau ligamentele i-au fost afectate.

Daca va fi supus unei interventii chirurgicale, Dica risca sa nu poata fi prezent pe teren la ora partidei tur cu spaniolii de la Sevilla, fiind practic al doilea jucator din lotul campioanei care pierde prima jumatate a dublei din Cupa UEFA, dupa portarul Andrey. In partida de ieri, cistigata cu 3-1 de Steaua, Marius Croitoru a fost cel care i-a luat locul ca pozitie pe teren lui Dica, el actioni nd in spatele virfului Vlad Rusu.

Cosmin Olaroiu si-a manifestat de mai multe ori, pe parcursul anului trecut, regretul ca nu-l poate odihni mai mult pe Dica, probabil acesta fiind motivul principal pentru care Croitoru a jucat pe postul lui Dica, si nu mijlocas dreapta, ca in perioada Vaslui.

COSMIN OLAROIU (antrenor Steaua):" Dica s-a lovit, dar nu cred ca e ceva grav. Vom vedea dupa investigatiile pe care le va face."

NECAZURI. Lista ghinioanelor este lunga

Numarul accidentatilor echipei campioane se mareste constant. Nicolae Dica se adauga pe lunga lista de jucatori indisponibili din lotul ros-albastrilor, din acest sezon. Mirel Radoi, Victoras Iacob, Vasilica Cristocea, Mihai Nesu, Daniel Oprita, Andrey, Nicolae Dica. Aceasta este lista completa a fotbalistilor pe care antrenorul Cosmin Olaroiu nu a putut conta, din cauza unor accidentari.

RECOMANDARI. Monitorizati de Fiorentina

La amicalul de ieri, contra tineretului Sienei, a asistat si directorul sportiv al Fiorentinei, Panteleo Corvino, venit sa monitorizeze mai multi jucatori din lotul ros-albastrilor. Pe linga Dica, despre care oficialul toscanilor a declarat ca si l-ar dori la echipa, si Ochirosii, care i-a atras atentia, Dorin Goian se afla si el in vederile italienilor. Site-ul tuttomercatoweb.com scrie ca Adrian Mutu l-a recomandat pe fundasul stelist diriguitorilor Fiorentinei, care se afla si in cautarea unui aparator central.

Evidentiatii Stelei

In amicalul de ieri, doi dintre fotbalistii ros-albastri au iesit in evidenta prin prestatia lor. Este vorba despre un veteran stelist, Bostina si de noua achizitie, Marius Croitoru. Primul a marcat cu o executie de mare efect, voleu din afara careului, a centrat la golul lui Ovidiu Petre, dar a ratat si un penalty, pe final. Ex-vasluianul Croitoru a centrat la golul lui Bostina si a creat si penalty-ul ratat de Gabi.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.