Situatia financiara a giulestenilor nu sta deloc pe roze, conducerea rapidista fiind nevoita sa ia o noua decizie de austeritate: neacordarea de diurne pentru jucatori in cantonamentul din Insulele Canare, pe durata 16-26 ianuarie, hotarirea nefiind comunicata fotbalistilor. Astfel, clubul a fost scutit de aproximativ 10.000 de euro.

Situatia nu este singulara si, mai mult, face parte dintr-un ciclu de episoade in care confortul jucatorilor a fost sacrificat, pentru ca bugetul clubului sa nu fie afectat. Ultimul incident de acest fel a avut loc inaintea confruntarii din grupele Cupei UEFA, cu Panathinaikos, cind lotul rapidist a fost nevoit sa plece la sase dimineata din tara, pentru a petrece o singura noapte la unul dintre hotelurile ateniene in loc de doua, facindu-se astfel economii.

Desi banii din vistieria clubului sint atent dramuiti, totusi, Rapidul are in continuare datorii catre FC National si Sportul Studentesc, in valoare totala de aproximativ 500 de mii de euro, in contul transferurilor lui Griffiths, respectiv Mazilu si Lazar. Conducerea din Grant nu gaseste fonduri in propriul buzunar nici macar pentru infrastructura, raminind codasa in raport cu rivalele bucurestene in ce priveste conditia stadionului, aflat intr-o stare deplorabila.

Singura tentativa de a gasi fonduri pentru renovarea tribunei I si peluzei Sud a fost a lui George Copos, insa incercarea acestuia de a obtine fonduri de la Ministerul Transporturilor s-a lovit de refuzul categoric al ministrului Radu Berceanu. Astfel, suporterii rapidisti vor fi privati de aceste sectoare si la startul sezonului, oficialii alb-visiniilor negasind nici o solutie pentru reparatiile tribunelor.

Pe urmele lui Bryan Adams

Rapidistii au avut parte de peripetii in prima lor zi de antrenament in Insulele Canare. Ei au gasit cu greu terenul pe care aveau programata sesiunea de pregatire. Pina la urma au rezolvat aceasta problema, antrenindu-se chiar pe gazonul unde cu citeva luni in urma a concertat celebrul Bryan Adams. In timp ce isi cautau terenul, alb-visinii au dat nas in nas cu cei de la Sahtior, aflati si ei in cantonament.

REPLICA. "Nu sint bad boy"

Ionel Ganea a tinut sa demonteze ieri speculatiile privind neintelegerile dintre el si Maldarasanu, spunind ca nu are de gind sa bata pe nimeni si ca faima de pugilist care i s-a atribuit nu este reala. "Este loc pentru mai multe caractere puternice in lot, de ce sa nu fie? Zvonurile ca sint un bad boy sint complet neadevarate", a declarat Ganezul. Acesta a infirmat si zvonurile care vorbesc de faptul ca atacantul nu se simte bine in Giulesti si a spus ca vizita facuta la baza lui Dinamo a fost pentru a-si lua ramas bun de la fostii colegi.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.