Villarreal, adversara Stelei din Cupa UEFA, a pierdut cu 0-1 (0-1), la Zaragoza, ultimul meci din Primera Division. Pentru romani, imbucurator nu este neaparat rezultatul, care loveste in moralul "Submarinului galben", ci mai ales jocul elevilor lui Manuel Pellegrini.

Cu toate ca s-a dus la Zaragoza cu toate vedetele sale, Villarreal a parut ca o echipa dezorientata, nereusind sa expedieze nici macar un sut pe spatiul portii adverse! In urma acestei infrangeri, Riquelme si Compania s-au indepartat de locurile de Liga Campionilor, cazand pe pozitia a 6-a in ierarhia primului esalon fotbalistic din Spania. In partida cu Zaragoza, Pellegrini a folosit urmatoarea formula: Reina - J. Venta, Gonzalo, Pena (foto), Armando Sá - H. Font (65’ Cazorla), Josico (72’ Senna), Sorín, Riquelme - Guayre (62’ José Mari), Forlán.

Villarreal este favorita la castigarea Cupei UEFA!

Potrivit publicatiei "Periodico Mediterraneo", viitoarea adversara a Stelei din optimile Cupei UEFA este favorita la castigarea competitiei, dupa cotele afisate de Casa de pariuri Ladbrokes. Villarreal are cota de 6-1 pentru castigarea finalei, fata de Middlesbrough (7-1) sau FC Sevilla (8-1). Reprezentanta Romaniei este pe penultimul loc in clasamentul sanselor de triumf, cu o cota de 51-1, in urma sa fiind doar Austria Viena, cu 126-1!

Palermo ofera 2 milioane de euro pentru Radoi

Maurizio Zamparini, presedintele clubului Palermo, a declarat pentru site-ul sports.it ca a facut o oferta de 2 milioane de euro pentru achizitionarea stelistului Mirel Radoi. Palermo, echipa aflata pe locul al 6-lea in clasamentul primei divizii din Italia, se lupta cu Internazionale Milano pentru obtinerea semnaturii fundasului central al Stelei. Intrucat milanezii vor sa ii aduca, la vara, pe Luizao (Benfica) si Kompany (Anderlecht), se pare ca fosta echipa a lui Walter Zenga va ceda si il va lasa pe Radoi la Palermo, cu amendamentul ca va avea intaietate in cazul unui viitor transfer al romanului. Aceste planuri ale italienilor sunt, insa, desarte, pentru ca Steaua nu este dispusa sa se desparta de capitanul sau pentru o suma atat de mica.