Mijlocasul Stelei ar putea ajunge la Vaslui dupa 22 ianuarie, daca nu va semna cu alta echipa din strainatate. Transferul lui Florin Lovin la FC Vaslui depinde doar de mijlocasul stelist
Potrivit unor surse autorizate din anturajul echipei bucurestene, Lovin si-a manifestat intentia de a pleca la o echipa din strainatate. Ofertat puternic de Adrian Porumboiu, care i-a oferit printre altele un salariu aproape dublu ca la Steaua, Lovin va da un raspuns concret pe 22 ianuarie, cand campioana se intoarce din cantonamentul din Italia. Porumboiu a confirmat faptul ca dupa discutia purtata cu Gigi Becali, Lovin ar veni gratis la Vaslui, 500.000 de euro urmand a fi platiti, pentru un transfer definitiv, lui Dumitru Sechelariu care il detine in co-proprietate. "Sigur ca ni-l dorim la echipa pe Lovin. Am vorbit cu el si mi-a zis ca pe 22 ianuarie imi da un raspuns concret", a declarat Porumboiu.

Un alt jucator monitorizat de clubul moldovean este Lucian Burdujan, transferul acestuia la FC Vaslui aflandu-se in impas din cauza unor neintelegeri contractuale. Fara sa faca referire directa la impresarii din fotbalul romanesc, Porumboiu a lansat ieri un atac dur asupra unora dintre procuratorii romani: "Sunt impresari care inca nu stiu cati jucatori se afla pe teren la jocul de fotbal si mint jucatorii. In afara lui Giovani, Gica Popescu, Adi Ilie si inca alti citiva, sunt unii noi care nu cunosc ca pe terenul de fotbal exista doua porti, si nu doar una", a spus ironic Porumboiu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.