Tinerii care viseaza sa ajunga piloti de raliuri au acum sansa de a dovedi ce pot fara sa faca investitii majore. Orice posesor de Logan cu motorizare de 1,6 litri se poate inscrie la Cupa Dacia Joe, care se va desfasura in cadrul Campionatului de Raliuri al Romaniei 2007. Marele premiu este de 10.000 de euro.

Cine are un Logan pe care este dispus sa-l arunce in intrecere cu alte modele similare pe traseele tip asfalt sau macadam din Campionatul National este liber s-o faca din luna martie, prin intermediul Cupei Dacia Joe.

Cei care se vor incumeta sa faca acest pas sunt obligati, mai intai, sa-si doteze masina cu kitul special de competitie. Acesta costa aproximativ 10.000 de euro si prevede montajul pe automobilul de serie al unor componente de securitate, cum ar fi roll-bar, brate ranforsate, scaune, suporturi pentru picioare, pedaliere, scuturi de protectie sau jante speciale.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.