Canicula a golit inca din ziua a doua tribunele si terenurile de la Australian Open, din cauza prea multelor grade Celsius organizatorii vazindu-se pusi in situatia de a amina cu cel putin doua ore inceputul partidelor de dupa-amiaza. Astfel, Victor Hanescu, programat sa joace ultimul meci pe terenul 10, a intrat in competitie abia cu o jumatate de ora inainte ca la Melbourne sa bata gongul de miezul noptii. A pierdut relativ repede, intr-o ora si 53 de minute, adversarul sau, croatul Frank Dancevic, naucindu-l cu nu mai putin de 25 de asi pe parcursul celor trei seturi: 6-3, 6-3, 7-6.

De remarcat ca Hanescu ramine astfel fara victorie in circuitul ATP de aproape 15 luni, ultimul sau succes in circuitul profesionist datind de la Open Romania 2005, cind l-a eliminat pe spaniolul Ramirez-Hidalgo. Desi a evoluat in sesiunea de dimineata, siberianca Maria Sarapova (cap de serie nr. 1) a suportat foarte greu caldura de peste 40 de grade si a fost foarte aproape de a ceda in fata frantuzoaicei Camille Pin (nr. 62 WTA). Doua ore si 51 de minute a durat partida la capatul careia rusoaica s-a impus cu 6-3, 4-6, 9-7, invingatoarea fiind insa chinuita de crampe stomacale, provocate de deshidratare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.