Dupa mai bine de un an de pauza fotbalistica, Tiberiu Ghioane a revenit pe teren si a anuntat ca vrea sa-si relanseze cariera. Acest lucru s-ar putea intimpla la FC Brasov, daca dam crezare unei informatii furnizate, ieri, de presa ucraineana. Conform "Blik", FC Brasov, club prezidat de ex-rapidistul Dinu Gheorghe, negociaza in aceste zile cu Dinamo Kiev transferul fostului international la formatia de sub Timpa.

Sansele ca Ghioane sa se intoarca in Romania sint destul de mari, daca tinem cont de faptul ca Anatoli Demianenko nu mai conteaza pe serviciile mijlocasului. Desi este iubit de patronul Igor Surkis, Demianenko nu l-a inclus pe Ghioane in lotul echipei mari, la revenirea fotbalistilor din vacanta.

Demianenko i-a transmis romanului ca nu intra in vederile sale, astfel incit FC Brasov poate reprezenta o solutie. Inainte de Anul Nou, Ghioane a participat, alaturi de Florin Cernat, Marius Niculae si Ciprian Marica, la un mini-turneu de fotbal in sala, chiar la Brasov, prilej cu care si-a reafirmat dorinta de a-si relua cariera.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.