Tehnicianul "galacticilor", Fabio Capello, i-a socat pe spectatorii aflati pe "Santiago Bernabeu" la meciul dintre Real si Zaragoza, scor 1-0, dupa ce le-a aratat degetul mijlociu fanilor din spatele bancilor de rezerve. La conferinta de presa de la sfarsitul partidei, tehnicianul italian si-a cerut scuze, incercand sa explice motivul pentru care a recurs la un asemenea gest.

"In primul rand vreau sa-mi cer scuze tuturor celor care au vazut acest lucru. Din prima zi cand am venit la Madrid, au fost doi suporteri care m-au apostrofat, iar astazi cei doi au intrecut orice masura. Ca antrenor al lui Real Madrid sunt constient ca nu aveam voie sa recurg la asa ceva si vreau sa-i rog pe fani sa ma ierte", a declarat Capello, care a adaugat si faptul ca tot cei doi suporteri l-au injurat si in urma cu zece ani, cand a antrenat prima oara pe Real Madrid.

Rezultatele slabe din ultima vreme ale "galacticilor" a dus la crearea unei situatii tensionate in jurul echipei, care ocupa in acest moment locul al treilea in Primera Division, dupa Barcelona si liderul FC Sevilla. De asemenea, plecarea starului englez David Beckham la formatia americana LA Galaxy, precum si zvonurile aparute despre o posibila plecare a simbolului Raul au contribuit la aceasta atmosfera incarcata.

Real Madrid nu este singura formatie aflata in aceasta situatie, o alta echipa aflata in tensiune este rivala FC Barcelona. Antrenorul Frank Rijkaard, recunoscut pentru calmul sau, a spart un plexiglas al bancii tehnice in timpul partidei pierdute cu 3-1 in fata celor de la Espanol.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.