Andrey a semnat, dar problemele continua. Portarul brazilian Andrey Nazario Afonso a semnat duminica seara un contract pe trei ani si jumatate cu Steaua, urmand sa primeasca un salariu anual de 180.000 de euro. Cu toate acestea, tranzactia este amenintata de o oferta a olandezilor de la Alkmaar.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica a plecat ieri in Brazilia, pentru a rezolva situatia lui Andrey, pentru care clubul Atletico Paranaense refuza sa trimita certificatul international de transfer. Portarul a inceput de luni perioada de recuperare la clinica Isokinetic din Bologna. El este asteptat sa se alature echipei in a doua jumatate a cantonamentului din Cipru. In schimb, mijlocasii Cristocea si Paraschiv au revenit la antrenamente dupa o pauza de trei zile.

PROBLEME

Gruparea olandeza AZ Alkmaar a oferit celor de la Paranaense dublul sumei pe care Steaua a achitat-o pentru goalkeeper, si din acest motiv brazilienii s-au sucit in ultimul moment. Daca Steaua a platit 500.000 de euro pentru sud-american, olandezii au oferit peste un milion.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.