Pe zi ce trece, "balaurul" nu mai scoate flacari pe nari. Duminica, adversara Stelei din UEFA a suferit cea de-a doua infringere consecutiva in "Primera Division", dupa esecul de la Zaragoza, 1-2. Pe "Ramon Sanchez Pizjuan", liderul campionatului Spaniei a cedat in fata codasei Real Mallorca (locul 15), cu acelasi scor, 1-2, asta dupa ce la pauza avea avantaj pe tabela de marcaj, prin golul marcat de Kanoute. Revenirea oaspetilor s-a produs gratie reusitelor semnate de Nunes si Maxi Lopez. Fata de partida precedenta, antrenorul Juande Ramos nu a schimbat decit un singur jucator in primul "11", preferind sa-l titularizeze pe Dragutinovici in locul lui Puerta.

Sevilla a folosit echipa: Palop - D.Alves, Navarro, Escude, Dragutinovici (85 Puerta) - Renato, Poulsen, Adriano, Jesus Navas (`65 Kerzhakov) - Kanoute, Chevanton (`46 Marti). Prin infringerea de duminica, FC Sevilla a ratat sansa de a se distanta in clasament la cinci puncte de urmaritoarea FC Barcelona, catalanii pierzind si ei, simbata, 1-3 cu Espanyol. Clasament: 1. FC Sevilla (37 puncte), 2. FC Barcelona (35 puncte), 3. Real Madrid (35 puncte), 4. Valencia (32 puncte).


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.