Spilberg, Rod Stewart si J.Lo si-au luat abonamente la meciurile lui Galaxy
Regizorul Steven Spielberg, cantaretul Rod Stewart si actrita Jennifer Lopez si-au cumparat abonamente la partidele lui Los Angeles Galaxy dupa ce David Beckham a anuntat ca va evolua la aceasta echipa, informeaza "The Sun". LA Galaxy a vandut peste 5000 de abonamente la preturi de pana la 2900 de dolari in ultimele zile. "Am fost contactati de reprezentantii lui Rod Stewart si Steven Spielberg pentru abonamente. Nu am fost sunati niciodata de atat de multe persoane intr-o perioada atat de scurta", a declarat o sursa din cadrul clubului american.

Rod Stewart, in varsta de 62 de ani, este pasionat de fotbal. In ceea ce-l priveste pe Spielberg, se pare ca acesta a cumparat abonamente pentru cele trei fiice ale sale. Printre celelalte celebritati, fani ai LA Galaxy, se numara Robbie Williams. Purtatorul de cuvant al gruparii din Los Angeles, Patrick Donnely, a declarat ca a fost nevoie de personal suplimentar pentru a se face fata numarului de apeluri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.