La sfarsitul saptamanii trecute, Florin Raducioiu, managerul sportiv al lui FC Dinamo, declara ca Dinamo nu a rezolvat inca situatia stadionului pe care va juca in UEFA Champions League. "Cat sunt eu de dinamovist si cat de mult vreau sa jucam pe terenul nostru, nu cred, obiectiv vorbind, ca vom putea indeplini criteriile UEFA pana la termenul fixat", a spus Raducioiu. Intre timp, pe langa variantele numite Ghencea si Piatra Neamt, Dinamo mai are o posibilitate: Stadionul "National".

Seful departamentului de licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat ieri ca Dinamo ar putea sustine meciurile de pe teren propriu din UEFA Champions League pe Stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", in cazul in care aceasta arena nu va fi demolata. "Nu cred ca Dinamo va juca in afara tarii. Mai degraba, in cazul in care Stadionul <> nu va fi demolat, fiindca am inteles ca exista probleme privind proprietatea, atunci se poate juca pe aceasta arena, daca nu va fi gata stadionul lui Dinamo", a declarat Duru.

Acesta a mentionat ca oficialii dinamovisti stiu care sunt conditiile ce trebuie indeplinite pentru un stadion de Liga Campionilor. "Brosura privind infrastructura Stadionului <> este pe masa conducerii clubului din Soseaua Stefan cel Mare, pentru a vedea care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite la categoria a treia, categorie de stadion pe care se pot disputa meciurile din Liga Campionilor. Dinamo trebuie sa faca ceea ce scrie in acea brosura", a comentat Duru.