Sosit cu gura mare in Giulesti, Ionel Ganea nu va avea viata usoara in vestiarul Rapidului daca nu se potoleste. Crezand ca Buga si Maldarasanu sunt pe faras, Ganea s-a grabit sa-i atace pentru a-i face pe plac patronului, dar lucrurile au iesit cum nu se poate mai prost pentru el, reusind sa castige doi dusmani redutabili.

Cel mai vechi jucator din actualul lot al Rapidului, Marius Maldarasanu, nu rateaza nici o ocazie pentru a-l contra pe noul sau coleg. Acesta a declarat ca jucatorii echipei Rapid ar fi "prosti" daca s-ar lua dupa atacantul Ionel Ganea atunci cand va fi vorba de "un caz aparte". "Cu Ganea am mai jucat, el a gresit atunci cand a spus ce a spus, poate nici macar nu si-a dat seama. Eu am avut apoi o discutie cu el si cu Razvan totul s-a rezolvat. Nu este un caz. Ganea este un jucator foarte bun si va fi un castig pentru Rapid. Acum e liniste in vestiar, noi suntem 20 de jucatori si am fi prosti sa ne dam noi dupa Ganea atunci cand va fi un caz aparte", a spus Maldarasanu, care mai lasa sa se inteleaga ca Ganea este mai mult in tabara conducerii decat in cea a jucatorilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.