JULLIANO BELLETTI va semna, potrivit ziarului catalan Sport, un contract pentru urmatoarele patru sezoane cu AC Millan. In vara, catalanii i-au prelungit in ultimul moment contractul brazilianului pina in 2008, ca recompensa pentru golul marcat in finala de la Paris, insa il vor lasa sa plece liber la orice club ii ofera salariu mai mare, Belletti urmind sa cistige 2,5 milioane de euro pe San Siro. In spatele mutarii ar sta si nemultumirea fanilor pentru faptul ca Oleguer, produs al clubului, joaca foarte putin.

WERDER BREMEN doreste sa-l transfere de la Olympique Lyon pe atacantul norvegian John Carew. Jucatorul de 27 de ani mai este dorit si de Juventus Torino, care l-ar putea ceda la campioana Frantei pe David Trezeguet. Germanii cauta un inlocuitor pentru Miroslav Klose, care ar putea parasi clubul la sfirsitul acestui sezon.

ENERGIE COTTBUS l-a transferat de la Dinamo Zagreb pe fundasul stinga Mario Cvitanovici. Jucatorul de 31 de ani a semnat un contract valabil pentru un an si jumatate cu echipa romAnilor Sergiu Radu si Vlad Munteanu.

ANDREI VORONIN, atacantul ucrainean al lui Bayer Leverkusen, a declarat ca intentioneaza sa paraseasca echipa de pe BayArena la sfirsitul sezonului. "Am petrecut deja douasprezece sezoane in Germania si cred ca e suficient", a declarat virful de 27 de ani, care sustine ca are oferte de la Dinamo Kiev, Sahtior Donetk si de la echipe din vestul Europei.

TOULOUSE este aproape sa obtina semnatura lui Paulo Cesar, fundasul brazilian al lui PSG. Jucatorul de 28 de ani, al carui contract cu gruparea pariziana expira la sfirsitul actualului sezon, ar urma sa semneze pe trei ani cu Toulouse.

NANTES incearca sa acopere plecarea mijlocasului dreapta Christian Wilhemsson la AS Roma si doreste sa-l transfere de la Portsmouth pe Rudlophe Duala. Internationalul camerunez de 28 de ani, al carui contract cu gruparea engleza expira in vara, mai este dorit si de Auxerre.

AS MONACO este aproape de achizitionarea mijlocasului ofensiv al lui Galatasaray, Sasa Ilici. Gruparea din Principat este dispusa sa plateasca circa 3,5 milioane de euro pentru acest transfer. Internationalul sirb de 29 de ani va semna un contract pe trei ani si jumatate, cu un salariu anual de 1,5 milioane de euro.

AC MILAN doreste sa-l transfere de la Defensore Montevideo pe fundasul de 19 ani, Martin Caceres. Jucatorul mai este dorit de Arsenal, care ar fi gata sa ofere uruguayenilor circa cinci milioane de lire sterline pentru aceasta tranzactie.

FIORENTINA doreste sa-l transfere de la Juventus pe mijlocasul dreapta Marco Marchionni. Echipa lui Adrian Mutu l-a oferit la schimb pe fundasul Alessandro Gamberini.

RB SALZBURG, liderul campionatului austriac, l-a transferat de la Urawa Diamonds pe mijlocasul braziliano-japonez Alex Dos Santos. Jucatorul de 29 de ani joaca in prima liga japoneza din 1999 si a primit cetatenia nipona in urma cu cinci ani.

FULHAM doreste sa-l transfere definitiv pe mijlocasul Wayne Routledge de la Tottenham. Internationalul englez U21 este imprumutat pe Craven Cottage, insa Tottenham, proprietarul jucatorului, doreste sa-l ofere pe Routledge, impreuna cu o suma de bani, la Watford, in schimbul lui Ashley Young.

NEWCASTLE se alatura lui West Ham in lupta pentru fundasul lui Arsenal, Lauren, aflat la sfirsit de contract cu tunarii in aceasta vara. Intr-un interviu aparut pe site-ul clubului, Arsene Wenger a declarat ca fostul international camerunez este liber sa plece.

NAPOLI este foarte aproape de a obtine semnatura lui Arturo Lupoli, atacantul de 19 ani al lui Arsenal, in prezent imprumutat la Derby County. "Lupoli este napoletan si vrea sa vina aici", a declarat Pierpaolo Marino, presedintele gruparii de pe San Paolo.

JUVENTUS este interesata de mijlocasul Barcelonei, Ludovic Giuly. Antrenorul torinezilor este un mare admirator al francezului, pe care l-a avut ca elev pe cind antrena pe AS Monaco.

FREDDY KANOUTE, golgeterul Primerei, este dorit de Portsmouth. Atacantul Sevillei, care a mai jucat in Anglia, la Tottenham, este dorit si de West Ham.

FIORENTINA se intereseaza de fundasul central al lui Real Zaragoza, Gabriel Milito. Presedintele gruparii viola a admis ca negociaza cu echipa argaoneza pentru internationalul argentinian.

LAZIO este interesata de tinarul uruguayan Guillermo Rodriguez de la Independiente. Pentru un transfer definitiv pe Olimpico, romanii ar trebui sa plateasca argentinienilor in jur de doua milioane de euro.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.