Mazilu face lobby pentru Tibi Balan. In ciuda faptului ca gruparea din Giulesti are 16 puncte mai putin decat liderul Dinamo, Iannis Zicu avertizeaza ca lupta pentru titlu nu este incheiata.

Jucatorii lui Razvan Lucescu s-au reunit ieri la baza Pro Rapid pentru o noua sedinta de pregatire. Tehnicianul si-a impartit elevii in doua grupe, primii antrenandu-se fundasii, de la ora 15:00, mijlocasii si atacantii facandu-si aparitia pe gazon o ora si jumatate mai tarziu.

INCREDERE

Desi Rapid este departe de primul loc, Iannis Zicu inca se mai gandeste la titlu. "Campionatul se joaca, fiindca va fi foarte greu si pentru Dinamo", a afirmat mijlocasul. Acesta a admis totusi ca echipei sale ii este mai la indemana locul secund: "Steaua este cel mai dificil adversar, pentru ca este inaintea noastra in clasament, dar si Clujul si Timisoara sunt puternice". Dupa ce Tiberiu Balan s-a plans de faptul ca se simte singur la Sportul, Ionut Mazilu a spus ca "fostul meu coechipier este un jucator valoros si-i fac lobby sa vina la Rapid".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.