Rivalitatea Steaua - Dinamo nu e si in afara gazonului. Rivali in Liga 1, prin natura functiilor pe care le ocupa, directorul executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, si antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, au devenit de curand parteneri de afaceri.

Afacerea care ii leaga pe cei doi este prestigiosul lant de restaurante Trattoria Il Calcio, unde Cosmin Olaroiu se numara printre actionari. Din cauza problemelor legate de pregatirile startului noului sezon intern si a dificilei duble din "16-imile" Cupei UEFA, contra detinatoarei trofeului, FC Sevilla, tehnicianul campioanei en titre a lasat in aceasta perioada rezolvarea problemelor de afaceri partenerilor sai Gino Iorgulescu si Valentin Salagean.

SCHIMBARE

Pana la 1 februarie, restaurantul din Parcul Herastrau isi va modifica locatia cu cateva sute de metri. Pana aici nimic surprinzator, numai ca terenul pe care va fi amplasat noul Trattoria se afla in posesia lui Cristi Borcea. Afacerea respectiva denota faptul ca rivalitatea din fotbal nu are nici o legatura cu celelalte domenii de activitate.