Antrenorul liderului Ligii I, Mircea Rednic, a tinut sa dezminta, intr-un interviu acordat site-ului oficial al lui Dinamo, existenta unui conflict cu oficialii clubului din Stefan cel Mare

"Eu am o relatie buna cu conducerea clubului, astfel ca nu inteleg cum au aparut aceste dezinformari, probabil pentru a crea o stare de tensiune intre mine si actionari. Sigur, am fost un pic iritat ca, din cauza unor colaboratori de-ai mei, au aparut in presa cateva nume de jucatori straini la care ma gandeam. Dar de aici si pana la un conflict cu actionarii, este cale lunga. Este doar o incercare de a ne destabiliza, insa unitatea de grup a noastra nu poate fi afectata de cateva dezinformari hilare", a declarat Mircea Rednic.

Tehnicianul "cainilor" a adaugat ca aducerea lui Bangoura nu a constituit o prioritate pentru atacul lui Dinamo. "Suporterii nu trebuie sa fie ingrijorati, pentru ca vom alege, la timpul potrivit, cea mai buna solutie. Daca-l doream cu adevarat pe Bangoura, sigur il aveam! Bugetul lui Dinamo poate acoperi fara probleme transferul unui jucator cotat de Stoke City la 800.000 de euro, insa Bangoura nu a reprezentat, in viziunea mea, o prioritate pentru atacul echipei", a precizat "Puriul".

De asemenea, Rednic a infirmat categoric faptul ca nu l-ar dori in Stefan cel Mare pe goal-keeper-ul Fiorentinei, Bogdan Lobont. "Asta-i culmea! Nu cred ca exista vreun antrenor in Romania care sa nu-si dea seama de valoarea unui portar ca Lobont. Cert este ca am inceput pregatirea cu Romanovs si Matache. Mai avem nevoie de un portar, dar sa vedem cum vor continua discutiile in viitorul apropiat", a subliniat "principalul" formatiei bucurestene, care s-a declarat multumit de achizitiile facute pana in prezent. "Sunt foarte optimist, pentru ca au venit jucatorii pe care mi i-am dorit, indiferent de sacrificiile facute. Ce am cerut, am avut!", a incheiat Mircea Rednic.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.