Antrenorul pitestenilor, Dorinel Munteanu, a efectuat vizita medicala impreuna cu elevii sai si a promis ca se va pregati pentru a putea reveni pe teren

Formatia FC Arges, una dintre echipele care vor avea mult de muncit pentru a reusi sa evite retrogradarea in esalonul secund, a efectuat joi dimineata, la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS), vizita medicala. Alaturi de cei 25 de jucatori care au sosit in Capitala s-a prezentat si antrenorul Dorinel Munteanu pentru efectuarea controlului medical. "Neamtul" a primit in urma cu cateva zile dezlegare din partea fostilor sai conducatori de la CFR Cluj si va putea sa reprezinte culorile pitestenilor si ca jucator.

Proaspat revenit dintr-o vacanta pe care a petrecut-o pe plajele din Dubai, Dorinel a declarat ca toate problemele pe care le-a avut cu oficialii clujeni au trecut, iar acum tot ce conteaza este revenirea sa in teren. "Consider ca era normal sa incheiem orice forma de neintelegere. Dupa tot ce a fost, suntem oameni si ne respectam. Totul a luat sfarsit, inca de la sfarsitul anului trecut. A fost un simplu telefon si gata. Acum ramane de vazut daca mai pot juca sau nu. Eu vreau si ma voi pregati atent. Daca voi fi in forma, voi intra si altfel voi ajuta echipa din moment ce o sa ma aflu printre jucatori. Trebuie sa am sprijin si din partea lor, iar atunci totul va fi mai usor", a declarat Dorinel Munteanu.

In ceea ce priveste vizita medicala, "Munti" a spus ca nu a fost una usoara, insa jucatorii sai stiu ce au de facut, iar el le va arata mai multe pe teren, la antrenamente. "Nimic nu este usor in viata. Asa ca nici aceasta vizita medicala nu a fost usoara. Totul se obtine prin munca. Nu cred ca trebuia sa le dau un exemplu astazi jucatorilor, pentru ca le-am dat destule pana acum. Ei vor vedea si mai multe in perioada de pregatire", a precizat tehnicianul.

Lotul cu care FC Arges s-a prezentat la vizita medicala a fost insotit de cinci jucatori sositi in aceasta iarna la alb-violeti, atractia fiind fundasul central de origine coreeana, in varsta de 24 de ani, Sung-Hwang Cho. Alaturi de asiatic, alte achizitii noi sunt portarul Dumitru Hotoboc, fundasul Adrian Iordache, mijlocasul Alexandru Baltoi precum si atacantul Iulian Tames. Antrenorul-jucator a mentionat ca la Pitesti vor mai veni doi-trei jucatori, iar de la coreean asteapta sa-l vada si pe teren. "Vor mai veni doi-trei jucatori. Nu pot sa dau nume, pentru ca este concurenta mare si nu vrem sa mai intre si altcineva pe fir. Avem un coreean in probe. L-am vazut doar ieri, cand a fost acomodarea la efort. Vreau sa-l vad si cum se comporta pe teren in timpul jocului. Daca are ce arata, ne va arata de acum incolo", a mentionat Munteanu.

Singurul jucator care s-a despartit in aceasta iarna de gruparea finantata de Cornal Penescu este Marius Bilasco, iar tehnicianul "vulturilor" a tinut sa precizeze ca nimeni nu va mai pleca de la Pitesti.

Dorinel se mai gandeste la nationala

Antrenorul in varsta de 38 de ani nu se gandeste doar la revenirea pe gazon, in echipamentul lui FC Arges - acesta si-ar dori ca in viitorul apropiat sa intre din nou in vizorul selectionerului Victor Piturca. Dorinel Munteanu a laudat ultimele rezultate ale "tricolorilor" si este de parere ca echipa nationala este pe drumul cel bun.

"Nu stiu daca voi juca in meciul cu Italia. Este foarte aproape acest meci, iar eu n-am mai jucat de mult o partida oficiala. imi doresc sa fiu convocat pentru amicalul cu Italia. Dar daca nu sunt in forma, Victor Piturca nu ma va chema. Cred ca echipa nationala este pe un drum bun. Sunt convins ca se va califica la Campionatul European. Cand spun asta, ma bazez pe ceea ce face Piti si pe maturitatea echipei nationale", a adaugat Dorinel.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.