Ex-dinamovistul Cristi Munteanu e dorit in Ghencea

Sport Total: Circula zvonul ca ai putea merge in Ghencea, sa acoperi golul lasat de accidentarea lui Andrey. E ceva adevarat?

Cristi Munteanu: Asa am auzit si eu. Deocamdata, nimeni nu mi-a facut nici o oferta concreta, astfel ca nu pot spune nimic mai clar.

Ar fi singura oferta pe care ai avea-o de la un club in aceste zile?

Nu, nici gind. Am fost la un pas de a semna in decembrie cu FC National, dar au cazut negocierile, la un moment dat. Insa, cred ca ar fi cea mai importanta oferta cea de la Steaua, asta in cazul in care s-ar materializa.

Stiut fiind faptul ca ai jucat multi ani la principala rivala a Stelei, Dinamo, si ca esti atasat de culorile ros-albe, ai vrea sa joci in Ghencea?

Eu sint atasat de familia mea, in primul rind. Apoi, sint jucator profesionist si as juca acolo unde este nevoie de mine. Deci, n-ar fi o problema sa evoluez la Steaua, mai ales ca echipa ar putea intra din nou in grupele Ligii Campionilor si ar fi o sansa uriasa pentru mine de a debuta in cea mai importanta competit ie intercluburi. Dar, repet, deocamdata sint numai zvonuri.

Ce spui de ghinionul brazilianului Andrey?

Am vazut si eu. Este aproape imposibil sa te accidentezi la primul antrenament sub culorile noii tale echipe. Din pacate pentru el, a avut un ghinion teribil. Eu sper sa-si revina cit mai repede, pentru ca stiu din experienta ce greu este sa stai departe de gazon.

TRECUT. Apreciat de fanii ros-albi

Cristi Munteanu este recunoscut ca un dinamovist adevarat, el fiind unul dintre sustinatorii echipei din Stefan cel Mare, chiar si atunci cind evolua la Farul Constanta sau pentru FC National. Cunoscind acest fapt, suporterii ciinilor au facut chiar si un banner, pe care il arborau atit in meciurile de pe teren propriu, cit si in deplasari: "Babicu' e unul dintre noi". Portarul, acum fara angajament, a adunat 51 de partide in tricoul lui Dinamo.

MECIURI LA DINAMO

1997-1998 2 meciuri
2002-2003 20 de meciuri
2003-2004 9 meciuri
2004-2005 6 meciuri
2005-2006 14 meciuri


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.