Dupa stupida fractura de metatarsian suferita in vara anului trecut, Chivu a revenit in forta. Sambata, el a jucat la echipa a doua, in partida cu Ascoli si - conform presei italiene - a facut-o excelent. "Sper sa fie la dispozitia mea in cel mult trei saptamani. Totul decurge bine si cred ca il veti revedea in 20 de zile pe gazon, intr-un meci oficial. Nu trebuie fortat, pentru ca s-a vazut ce se poate intampla. Cu siguranta, Chivu e un mare castig pentru echipa si sunt sigur ca va ajunge la potentialul care l-a impus", a marturisit tehnicianul "gialloroso".

"Cristi a jucat pentru Primavera si a parut in forma dupa lunga sa accidentare, mai ales ca nu a evitat contactele mai dure cu adversarii", au apreciat jurnalistii din "Cizma". Bucuros si el ca a jucat, romanul a marturisit: "Sfarsitul cosmarului? Sper. La inceput, cred ca s-a vazut lipsa mea de pe teren, dar incet-incet am reusit sa pun osul. Sunt multumit ca am jucat, din nou, 90 de minute".

Peste trei saptamani, cand e preconizata revenirea sa in primul "unsprezece", AS Roma va intalni, in Serie A, pe AC Milan. La nationala, Chivu ar reveni - in cazul in care totul decurge normal - la meciul cu Olanda, de la Bucuresti, din 26 martie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.