Fotbalistii giulesteni au efectuat marti dimineata, vizita medicala care a avut loc la baza Pro Rapid. Dupa ce doctorul Marian Dumitru i-a examinat pe rapidisti, acestia au iesit pe teren pentru un prim antrenament. Alaturi de lotul obisnuit al Rapidului, la pregatire au participat si cinci jucatori de la echipa a doua: Razvan Tincu, Marius Pistol, Catalin Paun, Andrei Cretu si Bogdan Alexandru.

Antrenorul secund, Marian Rada, si atacantul Viorel Moldovan au lipsit de la pregatiri, aflandu-se la cursurile de antrenori organizate de FRF. Camerunezul Edel Apoula si australianul Ryan Griffiths au parte de o vacanta prelungita, ei fiind plecati in tarile lor natale. De asemenea, armeanul Artiom Karamyan nu s-a prezentat la antrenament, aflandu-se inca in tratative, in vederea prelungirii contractului cu gruparea giulesteana.

Elevii lui Razvan Lucescu s-au declarat incantati de venirea golgheterului campionatului, atacantul Ionel Ganea, precum si de faptul ca Mugurel Buga si Marius Maldarasanu nu au parasit echipa. Capitanul de la Rapid, Vasile Maftei, a spus ca asteapta de la Ganea o evolutie la fel de buna ca si cea din tur, sub culorile celor de la Dinamo.

"Sansele noastre pentru un loc in Champions League au crescut odata cu venirea lui Ganea. El e golgheterul turului, are 14 goluri marcate la Dinamo. Sper sa o tina tot asa si sa marcheze si pentru noi macar 14 goluri. Nu i-am facut noi norma de goluri. E un fotbalist de mare valoare si e normal sa avem pretentii. Daca ar putea sa dea 50 de goluri ar fi foarte bine", a declarat Maftei.

Fundasul "alb-visiniilor" a adaugat ca presiunea de pe umerii colegilor este specifica gruparii din Giulesti, insa ar fi mai bine daca aceasta ar fi mai mica in acest an. "Totdeauna a fost presiune suplimentara la Rapid. Cateodata a fost benefica, alteori nu. Trebuie sa fim pregatiti pentru orice. Eu sunt obisnuit de sapte ani, pe mine nu ma mai surprinde nimic, dar acum ar fi momentul sa nu mai fie presiune asa de mare", a precizat capitanul rapidist.
Elevii lui Lucescu Jr. sunt convinsi ca in a doua parte a campionatului, Rapidul se va impune in lupta pentru locul al doilea, care permite calificarea in preliminariile Ligii Campionilor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.