Englezii au inaintat ieri o noua oferta pentru Dica

Chiar daca decarul Stelei a plecat cu echipa in cantonamentul de la Coverciano, el are mici sanse sa prinda inceputul noului sezon la gruparea ros-albastra. Ieri dupa-amiaza, un nou set de faxuri a ajuns pe adresa gruparii din Ghencea, conform unor surse din interiorul clubului, si se pare ca englezii au inaintat o noua oferta, mai mare, pentru atacantul roman.

Insusi Nicolae Dica a marturisit unor apropiati ca sint tratative in toi pentru plecarea sa de la echipa campioana, asa ca e foarte probabil ca el sa nu prinda cantonamentul din Cipru, care va debuta pe 23 ianuarie. In cazul in care suma de bani ar fi una pe placul patronului, decarul stelist se va putea transfera fara probleme la Middlesbrough, atit datorita statutului de jucator comunitar, cit si faptului ca Gigi Becali nu-l vede ca pe un jucator indispensabil.

Mai mult, acesta a declarat, de curind, ca plecarea acestuia va duce la schimbarea sistemului si ca Steaua va juca mai ofensiv dupa transferul lui Dica. Chiar si antrenorul Cosmin Olaroiu a parut, la conferinta de presa de dinaintea plecarii spre Coverciano, oarecum resemnat cu gindul pierderii golgeterului Stelei din Liga Campionilor.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.