Suporterii vor sa contribuie la modernizarea stadionului. Fanii dinamovisti au initiat un plan de actiune in vederea modernizarii arenei din Stefan cel Mare, dorind astfel sa ajute, chiar si financiar, ca echipa sa joace "acasa" in Liga Campionilor.

Cu perspectiva de a evolua direct in grupele editiei viitoare a Ligii Campionilor, avand 13 puncte avans fata de Steaua dupa 19 etape, la Dinamo exista o mare dilema. Este vorba despre problema stadionului, despre care se discuta de luni bune, arena din Stefan cel Mare neputand fi omologata momentan de UEFA.

DORINTA

Daca oficialii clubului se tot intrec in declaratii si dau chiar si variante, printre care Spania, Italia, Bulgaria si Ungaria, suporterii au avut o initiativa proprie. Astfel, prin intermediul site-ului propriu, "dinamomania", fanii ros-albilor au initiat un plan de actiune in vederea modernizarii stadionului. Mai mult, intentioneaza sa contribuie si financiar pentru ca favoritii sa poata evolua pe propriul stadion, in situatia cuceririi titlului si a accederii in grupele Ligii Campionilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.