Claudio Zambon ii ataca dur pe conducatorii lui Poli Timisoara si avertizeaza federatia ca risca sanctiuni, daca nu confirma decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, care a hotarat ca palmaresul alb-violetilor apartine italianului
Curtea de Arbitraj pentru fotbal din cadrul FRF judeca astazi litigiul dintre Marian Iancu si Claudio Zambon, pentru a stabili cui ii apartine palmaresul si culorile Politehnicii Timisoara: lui Poli finantate de BkP sau celei care se zbate in a treia liga. Italianul Zambon este convins ca Marian Iancu nu are cum sa castige in fata sa, dupa ce luna trecuta Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis ca echipa patronata de bossul petrolist nu are dreptul sa se numeasca Poli, nici sa revendice palmaresul acestei formatii de traditie, si nici culorile alb-violete.

"Rejudecarea litigiului de catre Federatie este inutila. Tribunalul de la Lausanne a dat o decizie definitiva si irevocabila, iar FRF este obligata sa o puna in aplicare, in caz contrar, se expune la sanctiuni din partea UEFA. Cei de la Timisoara au atacat decizia data de TAS doar pentru a mai castiga timp, desi au zis ca detin acte care pot schimba hotararea. Nu se mai poate face nimic pentru Marian Iancu si oamenii lui, pentru ca Romania a intrat in Uniunea Europeana, iar in UE nu se glumeste cu legile si nu se dau spagi. Se vad intentiile celor de la Timisoara, din moment ce l-au adus la conducere pe Gheorghe Chivorchian, care este un om invechit, al trecutului. M-au acuzat ca as avea pe cineva in Federatie care ma sprijina, dar nu eu am rude acolo, ci Chiovorchian. Marian Iancu si ai lui trebuie sa inteleaga ca in Uniunea Europeana nu mai merge asa cum a fost in Romania pana acum, dar ei au mentalitate de comunisti. O persoana care are cat de cat creier isi da seama ca atunci cand pierde e mai bine sa taca si sa se puna pe treaba in continuare", s-a dezlantuit Zambon.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.