Gheorghe Stefan le-a oferit dinamovistilor stadionul fara pretentii financiare
Dupa ce Gigi Becali i-a anuntat pe dinamovisti ca pot juca in Ghencea in grupele Ligii Campionilor, fiindca stadionul din Stefan cel Mare nu indeplineste criteriile stabilite de UEFA, pe adresa "cainilor" a venit o noua oferta. Gheorghe Stefan, patronul Ceahlaului si primarul orasului Piatra Neamt, i-a informat pe dinamovisti ca ii primeste pe arena sa fara nici o pretentie materiala pentru jocurile din grupele UEFA Champions League.

"Am avut o discutie neoficiala cu cei de la Dinamo, in acest sens, cand am evoluat in campionat, la Bucuresti. Pana la urma, insa, eu cred ca Dinamo va gasi solutii sa-si modernizeze stadionul, pentru ca asa e normal, sa joace pe teren propriu. Noi suntem dispusi sa gazduim competitii internationale. Vom crea facilitati si pentru Dinamo, si pentru Rapid, si pentru orice echipa din Romania care vrea sa faca performanta. Eu ii tratez pe toti la fel si sunt gata sa ofer stadionul lui Dinamo", a declarat ieri Gheorghe Stefan pentru NewsIn.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.