Sfarsitul saptamanii trecute a fost unul foarte incarcat pentru handbalul romanesc. In afara meciului echipei masculine a Romaniei, contra Bulgariei, in preliminariile lui Euro 2008, patru formatii feminine de club au disputat partide din fazele superioare ale cupelor europene. Dintre toate intalnirile, cel mai mare scandal a fost cel de la confruntarea Oltchimului, acolo unde antrenorul Gheorghe Tadici i-a catalogat pe cei doi arbitri drept niste talhari.

Valcencele au avut o misiune aproape imposibila in deplasarea facuta la Szekesfehervar, pentru meciul din turul al III-lea al Cupei Cupelor, iar asta nu din punctul de vedere al valorii adversarului, Cornexi Alcoa HSB, cat al arbitrilor. Temerile tehnicianului Gheorghe Tadici vizavi de brigada de "fluierasi" macedoneni formata din Dusko Kamishevski si Zoran Naumovski s-au adeverit.

"A fost o talharie, un jaf la drumul mare, un arbitraj ordinar. Am jucat sapte contra noua din primul pana in ultimul minut. In mod normal, am fi trebuit sa invingem lejer inca din tur, dar ne vom revansa in mansa secunda, la Valcea", a declarat Tadici, dupa egalul dintre Oltchim si Cornexi Alcoa, 25-25 (14-15 la pauza). Seful gruparii valcene, Ion Gavrilescu, a fost de aceeasi parere: "Au vrut sa dea tunul vietii, mai ales ca se afla aproape de finalul carierei. Ingrozitori, acesta este cuvantul care ii caracterizeaza cel mai bine dupa felul cum au arbitrat".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.