Povestea de dragoste dintre Ronaldinho si Barcelona pare sa se apropie de final. Vedeta braziliana se cearta din ce in ce mai des cu antrenorul Frank Rijkaard, iar o eventuala despartire n-ar fi deloc de domeniul fantasticului. Totul, spre bucuria celor de la Milan. Site-ul tg.com scrie ca italienii sunt gata sa ofere suma-record de 110 milioane de euro pentru ca din vara Ronaldinho sa imbrace tricoul "rossonero".

CERTURI

Asul brazilian si l-a pus in cap pe Frank Rijkaard inca de la inceputul anului. Ronaldinho n-a binevoit sa se intoarca la timp la Barcelona, asa ca a tras chiulul la primele doua sedinte de pregatire, programate la 3 ianuarie. Mai mult, el a intarziat mai bine de jumatate de ora si la antrenamentul de joi dimineata, lasandu-i sa astepte pe cei 12.000 de suporteri veniti special sa-l vada. E adevarat ca si Deco a fost intr-o situatie similara, insa portughezul fusese invoit pentru niste probleme familiale. Atitudinea lui Ronaldinho n-a fost deloc pe placul presei iberice, si cu atat mai putin pe gustul tehnicianului olandez, care l-a trimis sa se antreneze de unul singur.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.